Naše storitve definitivno spremenijo vaš dom. Storitve opravljamo vestno in kakovostno ter v skladu z dogovorom. Pred izvedbo si ogledamo prostor, vam svetujemo in priporočimo najboljši način izvedbe ter izbor materiala.

keramika-img
Pri nas vam kvalitetno položimo keramične ploščice vseh vrst. Garant dobrega dela so naše zadovoljne stranke in dolgoletne izkušnje na področju polaganja keramičnih ploščic.

keramika-img
Polagamo tudi granitogresne ploščice, čigar bistvena značilnost je nizka poroznost in posledično ima nizko vpojnost vode. Primerna je kot nedrsna obloga za oblaganje talnih površin kopalnic, stopnic, hodnikov (prav tako, če želite položiti preprogo, saj podlaga ne bo dovilila premikanja preproge zaradi hoje).

keramika-img
Zagotovimo vam lahko kvalitetno polaganje umetnega kamna za notranjo in zunanjo uporabu. Privoščite si poseben izgled svojih prostorov.

keramika-img
Prav tako vam lahko polagamo naravni kamen, ki daje dodano vrednost vašemu objektu. Skozi dolgoletne izkušnje smo položili veliko naravnega kamna (in ostalo…). Pokličite nas za ponudbo ali pa samo za nasvet…

keramika-img
Dekorji in bordure za keramične ploščice so pomemben del pri zaključnem “dotiku” in predstavlja tisto dodatno fineso, ki daje lep estetski videz. Mi vam položimo vse vrste bordur in dekorjev.

Strankam, ki želijo celovito rešitev zagotavljam tudi ostala zaključna dela v gradbeništvu v manjšem obsegu.V sodelovanju z izkušenimi izvajalci zagotovim tudi izvedbo vodovodnih in elektro instalacij.